Sådan får du et flottere badeværelse med fuge

Du har sikkert hørt ordet fuge blive brugt, når man blandt andet snakker om renovering af badeværelser. Men måske undrer du dig lidt over, hvad det egentligt betyder. Fuge bliver brugt til at fylde mellemrummet imellem badeværelsesfliser.

 

Fugning kan være besværligt arbejde, hvis man gerne vil, at det skal se rigtig flot ud. Heldigvis kan man nemt ringe til en fugemand i København & Nordsjælland, der kan lave arbejdet for én. Disse er erfarne og professionelle håndværkere, der på kort tid og til en god pris, vil få dine badeværelsesfliser til at se meget fine ud.

 

 

Hvorfor er fuge så populært?

Valg af fuge er næppe dét, der står øverst på “to-do” listen, når badeværelset skal renoveres. Men måske det burde prioriteres lidt højere, fordi det kan nemlig have en større effekt på udseendet af det færdige badeværelse, end de fleste tænker over.

 

Hvis du har mørke fliser på badeværelset, og bruger en fuge i en lidt lysere farve, kan du nemt skabe en helt ny dynamik af farver i rummet. Hvis du på den anden side vælger en fuge, i den samme farve som fliserne, får det straks rummet til at se lidt kedeligere ud.

 

En anden ting, som er blevet rigtig populær i dag, er fuge med glitter. Hvis du gerne vil tilføje lidt bling til dit badeværelse, så er dette er rigtig godt valg af fuge. Glitteren gør, at badeværelset vil have en mere festlig stemningen over sig. Der kan også fås glitterfuge, der reflekterer lys, som får rummet til at virke større.

 

Hvis du synes, at du burde prioritere fuge til dit badeværelse lidt højere, og du gerne vil have hjælp fra en professionel, så kan du finde en fugemand i København & Nordsjælland, til en god pris.