Reklamer for din virksomhed med en bannerreklame

Der er en grund til at du ser dem

Du kender dem uden tvivl. De omdiskuterede bannerreklamer. Det er en form for reklame som man primært ser rundt omkring når man er ude og køre bil. Ikke så meget ti centrum af byen, men ofte på siden af bygninger eller på vejkanten, hvor de står der og håber på, at folk lægger mærke til dem. Du har måske set dem på siden af en bygning som Netto eller lignende hvor der bare står i store sorte bogstaver ”hej og kom forbi til vores super gode tilbud”. Det virker måske meget basalt, for det er jo ikke mere end bare store skilte med billeder og lidt tekst, men det er altså en hamrende effektiv måde at reklamere sit brand på, og få folk til at komme forbi til ens butik. For mange mennesker er det vigtigt at de ser en bannerreklame fora t blive trukket ind i butikken, ellers har de ikke rigtig lyst til at gå ind i den, netop fordi de ikke tror der er nogen gode tilbud man kan gøre brug af. En af de vigtigste ting for en virksomhed eller forretning er uden tvivl eksponering, og det er derfor rigtig vigtigt at du får dit virksomhedsnavn ud og kommer ud på banen med hvad du har at tilbyde folk. Du kan læse mere her http://astorpskilte.dk/produkter/udvendig/banner-reklamer/

Men hvordan i alverden laver man sådan en bannerreklame? Skal man bare printe en hel masse bogstaver på forskellige A4 sider og lime dem sammen eller sådan noget? Eller skal man måske bare tage et stort lagen og male nogen forskellige ting på det og håbe på, at det er noget som folk forstår? Det er selvfølgelig ikke sådan man gør det og det ved du uden tvivl sikkert også, men det var alligevel en sjov lille beskrivelse. Nej, det du naturligvis gør er bare, at bestille et banner med de ting som du vil have på det, og så er den ikke længere end det. Jeg har selv haft rigtig meget erfaring med at bestille bannerreklamer forskellige steder og jeg kan kun sige, at det har hjulpet mine forretninger at have sådan et hængende udenfor. Derudover kan du have det på din egen grund helt og aldeles gratis, hvilket man jo ikke rigtig kan sige nej til, vel?

 

Gør det og tjen penge

Så gør det dog. Det er en investering som betaler for sig selv i gennem de penge som de kommer til at give din virksomhed. Der er en grund til, at du ser bannerreklamer over det hele og det er naturligvis simpelthen fordi, at det er blevet bevist at de duer. Der er ingen der ville vove at sige, at bannerreklamer ikke duer simpelthen fordi, at det så godt som er blevet bevist på dette tidspunkt. Der er lavet videnskabelige artikler om reklamers effekt på folk, og på toppen af den liste vil bannerreklamerne altid være. Det er en reklame du ikke har brug for TV eller internet for at se, og så duer det bare.