Klassiske sorte paraplyer går aldrig af mode

Klassisk sort taskeparaply med stor skærm og automatisk

Når de mindste i familien har valgt hvilken paraply de ønsker, på baggrund af den farve de bedst kan lide, er det familien ældste medlemmer der skal vælge. Forældrene kan for eksempel vælge nogle lidt mørkere farver, hvilket i hvert fald lever godt op til de stereotyper, der findes om alder og farvevalg. Det kan være, at familiens ældste familiemedlem vælger at købe denne klassiske taskeparaply i sorte paraply, som er enkel, men tilpas stilet til, at det er en paraply, som man godt kan være stolt af at gå rundt med. Desuden er noget af det smarte ved paraplyen, at den passer til alt slags tøj, uanset hvilket tøj du går med. Dette er noget, som de mindste ikke går så meget op i, men det er derimod noget, som de ældste går utrolig meget op i.

Køb her en klassisk taskeparaply i sort med skærm med stor diameter

Familiens ældste medlem kan nyde denne sorte paraply af mange grunde, blandt andet fordi, at den er lavet af gode materialer og er holdbar. Faktisk er paraplyen stormsikker, hvilket betyder, at man kan gå ud i en storm uden at blive blæst væk og uden at paraplyen går i stykker. Dermed kan samtlige medlemmer af familien stå med hver deres paraply uden at være bange for noget som helst. Denne sorte paraply har en manuel mekanisme, som dog er meget nem at finde ud af. Paraplyen har en riblængde på 54 cm og når den er sammenfoldet og klar til at lægge ned i tasken har den en længde på 25 cm. Skaftet er lavet af aluminium, ligesom ribberne også er lavet af aluminium, og desuden glasfiber. Skærmen er lavet af polyester og har en patenteret DuPont Teflon coating, som gør den ekstra vandafvisende. Paraplyen har et plasthåndtag, som er lækkert at holde rundt om. Paraplyen har en vejledende udsalgspris på 159 kr.

Facts

• Automatisk.
• 54 cm riblængde.
• Stormsikker.
• Aluminium skaft.
• Aluminium og glasfiber ribber.
• Polyesterskærm med DuPont Teflon coating.
• Gummi coated håndtag.
• Længde sammenfoldet = 31 cm.
• Diameter: 95 cm

Når den er udfoldet og skal skærme for diverse nedbør har den en diameter på 95 cm. Hvis de små skal i skoven eller et andet sted, hvor det både stormer og regner, så vil denne sorte paraply kunne klare mosten, da den er stormsikker, hvilket betyder, at den kan tage en storm. Paraplyens skaft er lavet af aluminium, og ribberne er ligeledes lavet af aluminium og er lavet af glasfiber. Ribberne har en længde på 54 cm og paraplyen fungerer som en automatisk paraply, som man selv skal slå op. Det er dog en nem mekanisme, så familien små medlemmer vil sagtens kunne slå paraplyen op uden problemer. Skærmen er af god kvalitet, hvilket det patenterede DuPont Teflon coating vidner om. Det er netop denne coating, som gør, at paraplyen er meget holdbar og vandafvisende. Håndtaget på paraplyen er lavet i plast og paraplyen har normalt en vejledende udsalgspris på 159 kr.