Galleri Mynewart.dk: Salg af malerier og plakater

Galleriet Mynewart.dk sælger kunst til de danske hjem. Skal du bruge en moderne plakat eller et farverigt maleri kan du købe det hos galleriet.

 

Galleri Mynewart.dk blev etableret i starten af 2016 af to unge iværksættere, Malthe og Julie. Galleriet har til huse i det sydjyske, nærmere bestemt i Sønderborg. Galleriet blev grundlagt idet parret ønskede at skabe konkurrence til de etablerede danske gallerier i form af kunst til billige penge.

 

Siden galleriet blev etableret har det på kort til positioneret sig som et af Danmarks største gallerier på nettet – med et stort udvalg af malerier og plakater til salg.

 

Moderne malerier til salg

 

Galleriet har en bred vifte af forskelligartet kunst til salg. Først og fremmest satser galleriet på den moderne kunst. Det vil sige kunst, der er tidssvarende til de danske hjem. Dette betyder i grove træk farverige og abstrakte malerier.

 

Moderne kunst, herunder moderne malerier er noget af det, der for alvor hitter herhjemme. Der er i dag en stor efterspørgsel på moderne malerier hos de danske kunder. Malerier har altid været eftertragtede og en del af vores hjem, men moden har af naturlige grunde ændret sig igennem tiderne. Hvor det førhen var portrætter og malerier af landskaber, der prydede væggene i vores boliger, er det i dag de moderne malerier, der erhverves i stor stil. Dette skyldes først og fremmest, at de fleste af os flytter ind i nye og moderne hjem, hvor selve boligen såvel som møblementet er meget strømlinet. Et abstrakt maleri er hermed med til at skabe en god kontrast og give hjemmet en liv og en glød, som ellers let kunne komme til at mangle.

 

Hvis du ønsker at købe et moderne maleri kan du derfor med fordel gå ind på Galleri Mynewart.dk og se det store udvalg. Galleriet, der i dag er Danmarks største galleri på nettet, har et kæmpe udvalg af moderne kunst, og udvalget bliver hele tiden forøget og tilpasset i forhold til efterspørgslen hos de danske kunder.

 

Alle malerierne er håndmalede malerier i oliemaling. Kunstnerne bag er en lang række talentfulde kunstnere fra udlandet, der udover deres samarbejde med Galleri Mynewart.dk sideløbende har deres eget galleri, hvor de udstiller deres værker.

 

Plakater til salg – grafiske plakater hitter

 

Udover et stort udvalg af malerier sælger Galleri Mynewart.dk også plakater til de danske hjem. Galleriet har et stort udvalg af især grafiske plakater, der sælges i flere forskellige størrelser.

Galleriet har i samarbejde med en lang række meget talentfulde grafikere fået designet et stort udvalg af grafiske plakater. Plakaterne rummer både plakater med citater, grafiske plakater og fotokunst. Ens for alle plakaterne er, at de er designet til det moderne danske hjem.

 

Plakaterne, der kan købes i galleriet kommer både som enkelt-plakater såvel som moderne gruppe-plakater, hvilket vil sige plakater, der består af en serie på to eller mere. Dette har været populært indenfor maleri-genren, hvorfor galleriet har valgt også at introducere dette på plakat-området. Alle plakaterne på galleriets hjemmeside er udarbejdet af meget talentfulde grafiske designere, der kommer fra både ind- og udland. Deres kreationer er lavet med udgangspunkt i ”moderne plakater til hjemmet”.

 

Udover et stort udvalg af blandt andet grafiske plakater kan der også købes rammer til plakaterne på galleriet side. Der er tale om et flot danskproduceret udvalg af rammer, der kan købes i størrelserne 30×40 og 50×70 – de selvsamme mål som plakaterne trykkes i. Plakaterne trykkes ligeledes på et danske trykkeri, hvor der er anvendt papir af allerhøjeste kvalitet, således at kunden er garanteret et særdeles godt produkt.

 

Uanset om du ønsker grafiske plakater eller moderne malerier til dit hjem, kan du med fordel besøge Galleri Mynewart.dk. Galleriet er i konstant udvikling, og får hele tiden nyt spændende kunst på lager.